Sanitair (aanleg & renovatie van keuken badkamer en toilet)

Treba Installatie en Servicebedrijf BV is hét bedrijf dat uw badkamer, keuken of toilet voor u aanlegt, renoveert en aansluit van A tot Z.

Renovatie douchecelVoor het renoveren van uw badkamer of toilet regelen wij het complete traject, van de sloop van de oude badkamer of toilet totaan de nieuwe oplevering en alles wat daar tussenin moet gebeuren. Tegelzetter, stucadoor alles wordt door Treba voor u geregeld.

Treba werkt nauw samen met diverse sanitair groothandels; u kiest een badkamer of toilet uit bij een sanitairshowroom en wij doen de rest. Wanneer u bij een van de door ons aan u gemelde groothandels uw keuze voor sanitair maakt krijgt u direct al 10% korting op de door u uitgezochte sanitair artikelen.
Dit geldt niet als u uw sanitair elders koopt.

Voor het plaatsen van uw nieuwe keuken regelen wij de juiste plaats voor de diverse leidingen zodat de keukeninstallateur alle onderdelen en apparatuur in een keer op zijn plaats kan zetten en aan kan sluiten.  Eventueel kunnen wij de apparatuur ook voor u aansluiten.

Een mooie designradiator voor in de keuken, badkamer of toilet plaatsen wij ook voor u; er is een ruime keuze in prijs en soort en vrijwel elke RAL kleur (kleurcoderingssysteem) is te verkrijgen. Kijkt u voor een aantal leveranciers op deze pagina.

Nefit FC vasco bosch logo logoremeha.jpg vaillant logo  acova cenvax.jpg FC-LOGO-IthoDaalderop Cfl_180
 jaga  zehnder dds  unetovni logo  danfoss tece radson

honeywellbrugman.jpg